Transparent

Branding, koncept og udvikling af kampagner

Vi skaber den rigtige fortælling og det rigtige udtryk, som vi præsenterer for den rigtige målgruppe i den helt rigtige sammenhæng.

Vi har mange brands på samvittigheden, og vi arbejder strategisk og kreativt med branding i en sådan grad, at vi godt tør kalde os selv et brandbureau.

Saga-Wood-brandudvikling-08

Branding

Opbygning af særkende og konsistens gennem en struktureret indsats

Ordet branding er amerikansk og stammer fra tiden, hvor farmerne begyndte at brændemærke deres kvæg for at kunne skelne dem fra naboens. Det sidste årti er ordet dog blevet et noget fortærsket begreb, som for mange blot er en mere bureau-smart måde at sige markedsføring på. Sådan tænker vi dog ikke.

Vi ser branding som en gennemtænkt proces, som opbygger og positionerer et mærke, et produkt eller en virksomhed i omverdenens bevidsthed, og vi rådgiver omkring branding samt udvikling og forankring af brand-platforme i både større og mindre organisationer og virksomheder.

Employer branding
Vil du vide mere om vores kompetencer inden for branding af arbejdspladser?
Klik her og læs mere

employer-branding-img-01

By- og kommunebranding
Vil du vide noget om, hvordan vi arbejder med branding af steder, byer og hele kommuner?
Så se mere her

designbureau-services-kommunebranding
klimavand-identitet-03

Konceptudvikling

På baggrund af indsamlet viden og i tæt samarbejde med vores kunder, udvikler vi færdige koncepter inden for kommunikation og markedsføring.

Det er en proces, hvor ideer og nye forretninger får liv, tager form og bliver transformeret til konkrete løsninger og færdig kommunikation.

Vi udvikler brands fra bunden, kører navneprocesser, udtænker budskabsuniverser og skaber visuelle platforme, som giver tankerne vinger. På den måde skaber vi forbindelse mellem producenten af den gode idé og de relevante målgrupper.

Udvikling og eksekvering af kampagner

Helt grundlæggende handler det om at skabe match mellem afsender og modtager. Gennem tiden har vi stået bag en lang række informations-, branding- og salgskampagner.

Vi arbejder dedikeret med opgaven fra kundens første brief, over hele den kreative udvikling og medieplanlægningen indtil de relevante budskaber rammer den ønskede målgruppe.

 

 

case-nordic-way-04

Skal vi snakke sammen?

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med at skabe brands og udvikle kampagner?

Kontakt Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk