Employer branding

MARKEDSFØRING AF EN ARBEJDSPLADS?

Vi er specialister i employer branding, som sikrer din fremtidige arbejdsstyrke

Generationerne bliver mindre, kampen om de dygtigste medarbejdere er hårdere end nogensinde, og mange virksomheder kæmper indædt om præcis de samme profiler.

Hvorfor skal en ny potentiel medarbejder vælge din virksomhed fremfor konkurrenten? Hvad kan du som arbejdsgiver tilbyde, som kandidaterne ikke kan få alle andre steder?

Bordfodbold og fredagsbar som lokkemad er blevet udkonkurreret af begreber som attraktive arbejdsforhold, faglige udfordringer, værdier og udviklingspotentiale. Et job er ikke bare et job, og langt de fleste jobansøgere er voldsomt bevidste om både deres egne og virksomhedernes brands, hvor der gerne skal være et tydeligt match.

Virksomhederne skal skærpe deres profiler og fortælle historien om deres arbejdspladser – på en troværdig måde, som harmonerer med virkeligheden. Desuden skal de ikke glemme, at employer branding ikke alene handler om at gøre sig lækker overfor morgendagens medarbejdere, men i lige så høj grad om at fastholde og udvikle eksisterende ansatte.

 

REKLAMEBUREAU MED SPECIALE I EMPLOYER BRANDING

På BUREAU117 har vi stor erfaring med employer branding, og vi har løst komplekse employer branding-opgaver for organisationer og virksomheder som blandt andet SKAT, Flyvevåbnet og Bluegarden.

 

EMPLOYER BRANDING STRATEGI

Vi er med i hele processen fra det grundlæggelse strategiarbejde over fastlæggelse af virksomhedens EVP (Employer Value Proposition) og udvikling af karriereuniverser til eksekvering af kampagner målrettet forskellige segmenter.

Har din virksomhed en konkret rekrutteringsudfordring, stiller vi gerne op og fortæller mere om vores tilgang til employer branding. Du kan også starte med at tjekke relevante cases herunder.

 


Vil du vide mere?

ANDERS KJÆRGAARD

Kreativ direktør, partner
M: +45 21 45 51 17
LinkedIN

SE HELE
CASEN

SKAT

EMPLOYER BRANDING

Udvikling af EVP, karriereunivers og film til profilering af SKAT som arbejdsplads.
Se case

SE HELE
CASEN

Flyvevåbnet

REKRUTTERINGSKAMPAGNE

Udvikling af landsdækkende kampagner for Flyvevåbnets STUD.LUFT-arrangementer.
Se case

Du har nået bunden, nu er den eneste vej OP