Employer branding

På BUREAU117 er vi specialister i employer branding, sikrer din fremtidige arbejdsstyrke.

MARKEDSFØRING AF ARBEJDSPLADSER

Generationerne bliver mindre, kampen om de dygtigste medarbejdere er hårdere end nogensinde, og mange virksomheder kæmper indædt om præcis de samme profiler.

SYNLIGGØR JERES STYRKER SOM ARBEJDSPLADS

Når man skal søge et job, er der mange faktorer, der spiller ind. Det handler om meget mere end løn og arbejdstid. Og særligt de unge generationer har stort fokus på deres job- og karrierevalg. Et job er ikke bare et job, og de unge er i dag ekstremt bevidste om både deres egne og arbejdsgivernes brandværdier, hvor der gerne skal være et tydeligt match.

Bordfodbold og fredagsbar som lokkemad er blevet udkonkurreret af begreber som værdier, work-life balance, udfordringer og udviklingspotentiale.

Hvorfor skal en ny potentiel medarbejder vælge jeres virksomhed fremfor konkurrenten? Hvad er det for en samlet pakke I som arbejdsgivere kan tilbyde, som kandidaten ikke kan få alle andre steder?

Gennem et grundigt analyse- og forarbejde kan vi hjælpe jer med at finde frem til og formulere jeres unikke styrker som arbejdsplads (jeres Employer Value Proposition). Og før I er bevidste om jeres styrker og kan kommunikere dem, vil I sandsynligvis have svært at arbejde seriøst og effektivt med både rekruttering og fastholdelse.

KOM IND I KAMPEN

Både virksomheder og organisationer skal skærpe deres profiler og fortælle historien om deres arbejdspladser – på en troværdig måde, som harmonerer med virkeligheden. Desuden skal de ikke glemme, at employer branding ikke alene handler om at gøre sig lækker overfor morgendagens medarbejdere, men i lige så høj grad om at fastholde og udvikle eksisterende ansatte.

REKLAMEBUREAU MED SPECIALE I EMPLOYER BRANDING

På BUREAU117 har vi stor erfaring med employer branding, og vi har løst komplekse employer branding-opgaver for organisationer og virksomheder som blandt andet SKAT, Flyvevåbnet og Bluegarden.

EMPLOYER BRANDING-STRATEGI

Vi er med i hele processen fra det grundlæggelse strategiarbejde over fastlæggelse af virksomhedens Employer Value Proposition (EVP) og udvikling af karriereuniverser til eksekvering af kampagner målrettet forskellige segmenter.

Har din virksomhed en konkret rekrutteringsudfordring, stiller vi gerne op og fortæller mere om vores tilgang til employer branding.

 


Vil du vide mere?

ANDERS KJÆRGAARD

Kreativ direktør, partner
M: +45 21 45 51 17
LinkedIN

SE HELE
CASEN

Bluegarden

EMPLOYER BRANDING

Udvikling af EVP, Employer Branding-univers, karrieresite, onboarding-materialer m.v.
Se case

SE HELE
CASEN

SKAT

EMPLOYER BRANDING

Udvikling af EVP, karriereunivers og film til profilering af SKAT som arbejdsplads.
Se case

Du har nået bunden, nu er den eneste vej OP