Transparent

Webdesign og -udvikling

Vi elsker, udtænker, designer, projektleder og udvikler alle typer af digitale løsninger – fra den lille lækre løsning til det tunge integrerede corporate site.

På Bureau 117 tænker vi naturligvis digitalt, og design og udvikling af webløsninger er en stor del af vores business. Når det kommer til udvikling af web, er vi vant til at være med hele vejen – fra det første møde til lanceringen af den færdige løsning. Undervejs kan vi tage os af delopgaver som kravspecifikation, design, udvikling af indhold, koordinering med udviklere, test, søgeordsoptimering og selve lanceringen. Vores primære kompetencer er udvikling af corporate websites, informationssites, produktsites og kampagnesites.

Selvstændigt webprojekt eller en del af en samlet løsning

Vi designer og udvikler både selvstændige websites, men ofte indgår web som en del af et større projekt, når vi fx rebrander en virksomhed eller skaber en ny identitet eller en kampagne fra bunden.

 

designbureau-services-web-webdesign

Websites udviklet i Squarespace

Til de mindre projekter, kampagnesites, iværksættere m.v., hvor en relativt kostbar skræddersyet webløsning er overkill, designer og udvikler vi funktionelle og lækre løsninger i systemet Squarespace.
Læs mere her

squarespace-website-tankefuld-01

Faste samarbejdspartnere

Vi udvikler ikke selv, men samarbejder med nøje udvalgte webhuse. Vores erfaring er, at det færdige resultat af et webprojekt afhænger 100% af det team, du sætter på opgaven. Gennem tiden har vi samarbejdet med en række små og store udviklingshuse, der har fungeret som underleverandører til os i forhold til den tekniske udvikling, som ikke er vores metier. Det betyder, at vi i dag sidder med de helt rigtige samarbejdspartnere uanset opgaven eller den ønskede tekniske platform. Vores eget foretrunke CMS er WordPress.

 

squarespace-website-tankefuld-galllery-01
klimavand-identitet-08

Har du et projekt i tankerne?

Lad os snakke det igennem. Ring til Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk