Info- og reklamekampagner

VI UDVIKLER SLAGKRAFTIGE KAMPAGNER PÅ TVÆRS AF PLATFORME

Udvikling af integrerede informations- og reklamekampagner er en af vores spidskompetencer, og vi har en lang række succesfulde lokale, regionale og landsdækkende infokampagner og reklamekampagner med os i bagagen.

FRA AFDÆKNING TIL EKSEKVERING

Når vi udvikler en kampagne er vi typisk med hele vejen fra den første afdækning til den færdige kampagne rulles ud i nøje udvalgte medier.

KAMPAGNEUDVIKLING KRÆVER ET SOLIDT FUNDAMENT

En væsentlig forudsætning for at kunne skabe en succesfuld kampagne er, at den bygger på et solidt fundament. Vi skal have indsigt i jeres problemstillinger, produkter, målgrupper og interessenter, inden vi kan skrue den rigtige løsning sammen. Derudover er det vigtigt, at vi allerede tidligt i processen er skarpe på kampagnens formål. Hvad er det vi ønsker, at kampagnen skal gøre? Skal den skabe øget salg af et givent produkt, skal den skaffe besøgende til en hjemmeside, skal den øge kendskabet til vores brand eller budskab eller måske noget helt fjerde?

VIDEN ELLER MAVEFORNEMMELSE?

I mange tilfælde kan det give mening at inddrage analyse som et værktøj i det indledende arbejde, så vi indsamler frisk fakta, vi kan bygge vores indsats på. Det kan selvsagt være særdeles værdifuldt at undersøge målgruppernes holdninger, inden vi planlægger, hvordan vi vil angribe dem. Og selv en mindre foranalyse kan være guld værd ift. planlægningen og udviklingen af en reklamekampagne.

MEDIEPLANLÆGNING

På større kampagner sidder vi gerne med hele budgetansvaret og rådgiver omkring, hvor budgettet et bedst brugt ift. formål og målgruppe. Vi forestår også gerne prisforhandling og indkøb af medier, men vi samarbejder også gerne konstruktivt med et eventuelt mediebureau.


Vil du vide mere?

ANDERS KJÆRGAARD

Kreativ Direktør, Partner
M: +45 21 45 51 17
LinkedIN

Du har nået bunden, nu er den eneste vej op