Udvikling af informations- og reklamekampagner

VI UDVIKLER SLAGKRAFTIGE KAMPAGNER PÅ TVÆRS AF PLATFORME

Udvikling af integrerede informations- og reklamekampagner er en af vores spidskompetencer, og vi er en lang række succesfulde lokale, regionale og landsdækkende informations- og reklamekampagner med os i bagagen.

Når vi udvikler en kampagne er vi typisk med hele vejen fra den første afdækning til den færdige kampagne rulles ud i nøje udvalgte medier.

En væsentlig forudsætning for at kunne skabe en succesfuld kampagne er, at den byger på et solidt fundament. Vi skal altså have en vis indsigt i jeres problemstillinger, produkter, målgrupper og interessenter, inden vi kan begynde at skrue den rigtige løsning sammen. Derudover er det vigtigt, at vi allerede tidligt i processen er skarpe på kampagnens formål. Hvad er det vi ønsker, at kampagnen skal gøre? Skal den skabe øget salg af et givent produkt, skal den skaffe besøgende til en hjemmeside, skal den øge kendskabet til vores brand eller budskab eller måske noget helt fjerde?

Hvis det giver mening, kan vi inddrage analyse som et værktøj i det indledende arbejde, så vi undersøger tingene til bunds og indsamler frisk viden, som vi kan bygge vores kampagneindsats på. Det kan ofte være enormt interessant at undersøge forbrugernes holdninger og hvordan de agerer ift. bestemte produkter. Og selv en mindre forudgående analyseindsats kan vise sig at være guld værd ift. planlægningen og udviklingen af en reklamekampagne.

På større kampagner sidder vi gerne med hele budgetansvaret og rådgiver omkring, hvor budgettet et bedst brugt ift. formål og målgruppe. Vi forestår også gerne prisforhandling og indkøb af medier, men vi sammenarbejder også gerne konstruktivt med et evt. fast mediebureau.


Vil du vide mere?

ANDERS KJÆRGAARD

Kreativ direktør, partner
M: +45 21 45 51 17
LinkedIN

Du har nået bunden, nu er den eneste vej OP