Transparent

Analyse, strategi og rådgivning

På Bureau 117 arbejder vi bedst ud fra et klart billede af virkeligheden. Og vi hjælper gerne med at sætte den strategiske retning, når det handler om kommunikation.

energy-cluster-identitet-18

Analyse

Store beslutninger træffes bedst på et oplyst grundlag. Derfor starter vi altid større projekter med at spørge, lytte, undersøge, analysere og bruge vores sunde fornuft.

Nogle gange er det nok, at vi lærer jer at kende og får et grundigt indblik i jeres problemstillinger. Andre gange kræver en opgave, at vi indsamler store mængder data og opnår en dyb indsigt i din verden, dine produkter og dine kunder, inden vi går i gang med at planlægge og udvikle den kommende indsats.

dgff-case-14

Strategisk rådgivning

Det er vores erfaring, at en løsning aldrig bliver bedre end det fundament, den er bygget på. Derfor arbejder vi intensivt med udvikling af markedsførings- og kommunikationsstrategi.

Hvad er udfordringerne? Hvad er din målsætning? Hvem er målgrupperne? Og hvor vil I gerne bevæge jer hen? Vi hjælper dig med at opstille en overordnet strategi for din kommunikationsindsats, som gør den stærk og sammenhængende.

Vi rådgiver og inspirerer på tværs af alle brancher og hjælper både små og store private virksomheder, statslige organisationer og alle dem midt imellem.

 

Målgrupper

Hvis du taler til alle, er der ingen der hører efter. Inden du overvejer, hvad du skal sige, skal du derfor vide, hvem du vil sige det til. Ellers kan du lige så godt tie stille.

Vi hjælper dig med at afdække dine målgrupper. Først, når vi ved, hvem vi vil henvende os til, kan vi begynde at skrue budskaber sammen og vælge kanaler.

 

Relevans som nøgleord

What’s i it for me? Sådan tænker de fleste, der bliver eksponeret for reklame. De er som udgangspunkt revnende ligeglade med, hvad du som virksomhed synes om dine produkter. De vil blot vide, hvad de kan få ud af at beskæftige sig med dem. Vi har hjulpet mange virksomheder med at ændre deres kommunikation fra at være afsenderorienteret til at blive modtagerorienteret. Det kan virke banalt, men det er ikke desto mindre vanvittigt effektivt.

denmarkbridge-visuellle-identitet-17

Brug af specialister

Når en opgave kræver det, trækker vi på vores faste eksterne konsulenter med forskellige specialer inden for analyse og strategi. Vi fortaber os dog aldrig i forarbejdet, og vi bruger udelukkende ekstern konsulentbistand, hvis det giver mening.

saga-wood-visuel-identitet-design-12

Referencer

Vi har gennem tiden løst rådgivnings- og analyseopgaver for SKAT, Bluegarden, Watts, Flyvevåbnet, Vækstfonden, McDonald’s Danmark, Kolding Kommune, Horsens Kommune, Ærø Kommune, Svendborg Kommune, Australian Bodycare, Sagawood, Ventilationsvinduet, BlueKolding og mange andre.

Se vores cases

Få en uforpligtende snak

Har du en konkret udfordring eller mangler du strategisk sparring i forhold til din kommunikation?

Ring til Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk