Strategi

VI GIVER DIG ET KLART BILLEDE AF VIRKELIGHEDEN

Derfor starter vi altid med at undersøge, analysere og bruge vores sunde fornuft – også i de tilfælde, hvor løsningen viser sig at være en lille målrettet indsats. Andre gange kræver en opgave, at vi indsamler store mængder data og opnår en dyb indsigt i din verden, dit produkt og dine kunder, inden vi går i gang med at planlægge den kommende indsats.

 

STYR PÅ DIN MARKEDSFØRINGSSTRATEGI

En løsning bliver aldrig bedre end det fundament, den er bygget på. Vi arbejder intensivt med udvikling af markedsførings- og kommunikationsstrategi. Hvad er din målsætning? Hvor vil du gerne bevæge dig hen? Hvad er din umiddelbare udfordring på markedet for at nå dit mål? Vi hjælper dig med at opstille en overordnet strategi for din kommunikationsindsats. Det gør din markedsføring stærk og konsistent.

 

BRUG AF SPECIALISTER

Når en opgave kræver det, trækker vi på vores faste eksterne konsulenter med forskellige specialer inden for analyse og strategi. Vi fortaber os dog aldrig i forarbejdet, og vi bruger udelukkende ekstern konsulentbistand, hvis det giver mening.

 


Vil du vide mere?

ANDERS KJÆRGAARD

Kreativ Direktør, Partner
M: +45 21 45 51 17
LinkedIN

SE HELE
CASEN

Kolding Kommune

IDENTITET OG DESIGNGUIDE

Ny og markant visuel identitet, som matcher Kolding Kommunes designvision.
Se case

SE HELE
CASEN

SKAT

EMPLOYER BRANDING

Udvikling af EVP, karriereunivers og film til profilering af SKAT som arbejdsplads.
Se case

Du har nået bunden, nu er den eneste vej op