Leder du efter reklamebureau, der gider gøre en forskel?

Vi er et erfarent reklame- og kommunikationsbureau med base i Kolding og kunder over hele landet.

Reklamebureau, kommunikationsbureau, designbureau, marketingbureau …

Kært barn har mange navne. Vi er ikke så optaget af, hvad vi kalder os selv. Vi arbejder nemlig arbejder flydende inden for områderne strategisk rådgivning, kommunikation, grafisk design og udvikling af kampagner. Det har vi gjort siden 2007. Til gengæld er vi ikke så gode til det der med champagne og buzzwords.

Alt nyt starter med en dialog
Ring +45 43 43 41 17
eller mail til info@bureau117.dk

Det kan være svært at finde det helt rigtige reklamebureau. Det er vi 100% klar over. For det handler både om faglighed og mavefornemmelse. Vi er altid friske på en uforpligtende snak, så du kan lære os bedre at kende. Det er et godt sted at starte.

Strategi og rådgivning

Med mere end 14 års erfaring ved vi, at de rigtige løsninger sjældent bliver skabt på mavefornemmelser. Derfor fylder strategisk rådgivning en del på vores bureau. Vi dykker ned i problemstillingerne og bliver klogere, inden vi sætter retningen. Dog gør vi aldrig processen mere langhåret end højst nødvendigt.

 

Kommunikation

Vi har massiv erfaring med at udvikle alle former for kommunikation for små og store, private og offentlige kunder – fra salgskampagner over employer branding til markedsføring af kommuner.

De seneste 5 år har vi derudover specialiseret os inden for området bæredygtig kommunikation, som er et område, vi virkelig brænder for.

Kreativ udvikling

I vores lille kreative team udvikler alle former for kreative, grafiske og visuelle løsninger – på alle de platforme, der giver mening i forhold til den enkelte problemstilling og kunde.

Med en fysisk base i Kolding har vi hele landet som legeplads

Rent fysisk holder vi til i Kolding, hvor vi har kontor i et gammelt baghus fra 1930, men vi har altid haft kunder i hele Danmark. Pt. kommer ca. 75% af vores kunder er fra København.

 

Vil du se eksempler på vores arbejde?

Gennem tiden har vi løst mange hundrede opgaver for en lang række vidt forskellige kunder. Noget af det seneste har vi samlet på vores case-side. Gå til cases

 

 

Ræk endelig ud

Mangler du hjælp til et konkret projekt eller generel kreativ sparring, er du velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et møde – online eller fysisk – hvor vi kan snakke dine udfordringer igennem og lære hinanden bedre at kende.

Skal vi snakke sammen?

Ring til Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17
eller send en mail til info@bureau117.dk