Online markedsføring

VI HJÆLPER DIG SIKKERT IGENNEM DEN NYE BEGREBSVERDEN

Website, SEO, AdWords, retargeting, Facebook, Preerolls … Det er let at fare vild i de mange muligheder for online markedsføring. Markedet er svært at gennemskue og kan være præget af lidt for hurtige løsninger solgt af lidt for smarte sælgere.

 

VI SÆLGER DIG ALDRIG NOGET, DU IKKE FÅR GAVN AF

Det er en grundlæggende filosofi på BUREAU117. Vi rådgiver dig og hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger. Derefter sikrer vi, at vores strategi bliver ført ud i livet på den bedst mulige måde.

Vi kan rådgive om intern og ekstern søgemaskineoptimering, og når planen for din indsats er på plads, kan vi sørge for, at søgemaskineoptimeringen bliver udført rent praktisk.

SEM (Search Engine Marketing) dækker over betalt annoncering på søgemaskiner. Mest kendt er de små AdWords-annoncer, som du støder på, når du søger på Google. Facebook kender du allerede. Men ved du også, hvordan du kan annoncere billigt og effektivt på Facebook? Og kender du til de muligheder for målrettet YouTube-annoncering, som giver tv-stationerne kamp til stregen?

Vi kan hjælpe med planlægning, udformning, opsætning og afvikling af online annoncekampagner – fra udarbejdelse af idé og annoncemateriale til implementering af færdig kampagne.

 

STÆRKE SPECIALISTER I NETVÆRKET

Inden for online markedsføring trækker vi på erfarne samarbejdspartnere, som er helt opdaterede på markedet. Det er din sikkerhed for, at de ting vi implementerer rent faktisk også virker.


Vil du vide mere?

ANDERS KJÆRGAARD

Kreativ Direktør, Partner
M: +45 21 45 51 17
LinkedIN

SE HELE
CASEN

Denmark Bridge

VISUEL IDENTITET OG WEB

Vi har skabt de visuelle rammer om foreningen DenmarkBridge, som indtager Silicon Valley.
Se case

SE HELE
CASEN

Ssangyong

Taktisk kampagne

Løbende kreativ udvikling af taktiske salgskampagner for bilbrand.
Se case

Du har nået bunden, nu er den eneste vej op