22. juni 2021

Det kontorløse bureau? Ikke i denne omgang.

Corona er blevet lig med hjemmearbejde, og hjemmearbejde er blevet det nye sort. Men hvad tænker vi som bureau egentlig om konceptet?

Da Corona-feberen var på sit højeste sad vi som alle andre i hver vores boble og arbejdede – kun forstyrret af de evindelige Teams-møder med kolleger, samarbejdspartnere og kunder … Og nå ja, så lige diverse hårde hvidevarer, som konstant hylede efter opmærksomhed bedst, som man var fordybet og frustrerede hjemmeskolebørn, der (igen) ikke kunne finde ud af matematikken.

Fungerede det godt for os? Ikke ubetinget.

Som kreative individer, der tænker, sparrer, udvikler og skaber i flok, manglede vi simpelthen det fysiske nærvær. At snakke strategier, løse kunders kommunikationsmæssige udfordringer eller udvikle kreative løsninger fungerer simpelthen bare bedre, når man er fysisk sammen i samme lokale, hvor kan mærke hinanden, forstå hinanden og sidde fysisk omkring det samme projekt eller den samme skærm. Sådan har vi det i hvert fald.

Det samme gør sig gældende i forhold til kundemøder, hvor vi allerbedst kan lide at møde nye og eksisterende kunder face-to-face og se dem i øjnene. Det giver en øget forståelse og en markant bedre fornemmelse af den så vigtige kemi, som ingen digital platform kan erstatte.

Vi er helt med på, at hjemmearbejde og distancemøder kan fungere rigtig fint i mange situationer, og særligt når man har en klar og veldefineret opgave, der blot skal løses eller et opfølgende møde, som det ikke er værd at bruge benzin eller transporttid på. Men når vi er en flok, der skal skabe sammen og når vi skal møde nye mennesker, så har vi ganske enkelt brug for et fysisk rum, hvor der er plads til, at vi kan mødes. Det lærte vi under Corona og tog konsekvensen af.

Derfor er vi nu på plads i vores nye kontor i det nordlige Kolding. Her har vi indtaget et gammelt baghus fra 1930, som er blevet gennemgribende renoveret med energieffektive, klimavenlige og langtidsholdbare materialer. Atmosfære, lys og luft kendetegner det nye gamle baghus, hvor vi breder os over to etager med både kaffemaskine, varme og rindende vand og ekstra drop-in-pladser til vores faste legekammerater, kommende praktikanter og eventuelle nye kolleger.

Hjemmearbejde og videomøder bruger vi stadig, men vi holder allermest af at mødes og lytte, snakke og skabe. Sammen.

Har du lyst til at komme og sige hej? Ring 43434117, så rydder vi kalenderen og finder vi et tidspunkt. Vi ses. I virkeligheden.