FORSKELLEN LIGGER I DETALJEN

05/01/2017


Det er ikke altid, at de største opgaver er de sjoveste. Nogen gange. Men ikke altid. Det er de opgaver, vi løbende løser for Nordisk Ministerråd, et godt eksempel på.

Vi kender Mette, som sidder med det kreative ansvar for rådets kommunikation, fra tidligere. Hun har været kunde hos os før i en anden sammenhæng. Men nu ringer hun på vegne af Nordisk Ministerråd, når hun har en opgave, som kræver lidt ekstra kærlighed, som hun selv udtrykker det.

Det er ikke nødvendigvis kæmpestore opgaver, som Mette kaster efter os. Men det er vigtige opgaver, og løsningerne skal fungere i rådets hverdag – på tværs af de nordiske regeringer og mange forskellige interessenter.

Mette fra Nordisk Ministerråd er en af den type kunder, vi holder meget af. Hun er selv grafisk designer og ved, at den lille detalje gør forskellen. Det er fedt, og det giver os mulighed for at tænke lidt ud af boksen og gøre os umage, når opgaverne skal løses.

En indbydelse er ikke bare en indbydelse, og hvis man får produceret 3.000 pins til toppen af nordens politiske liv, så er det ikke ligegyldigt, hvordan de bliver præsenteret og overrakt. På det område er vi og Nordisk Ministerråd helt i sync – og det er en rigtig god fornemmelse.

Se vores case og tjek lidt af de ting, vi har lavet for rådet lige herDu har nået bunden, nu er den eneste vej op