Transparent

Grafisk design

Bureau 117 er et erfarent designbureau. Vi løser alle former for kreative grafiske opgaver – fra visuelle identiteter over emballageløsninger til websites.

Hvis du søger et skarpt og ukompliceret kreativt team, som arbejder passioneret med alle former for grafisk design og kreativ udvikling, er du altså landet det helt rigtige sted.

denmarkbridge-visuellle-identitet-01

Flair for grafisk design

Er vi et reklamebureau eller et designbureau? I princippet er vi begge dele. Vores kompetencer inden for det grafiske område spænder bredt. Det betyder, at vi udvikler helstøbt og funktionelt grafisk design til alle medier og platforme.

Som et kreativt grafisk bureau løser vi med begejstring alle former for traditionelle, grafiske opgaver – fra udvikling af visuelle identiteter over design af emballage til kreativ produktion af alle former for tryksager. Derudover har vi massiv erfaring med at udvikle grafisk design til digitale medier.

wayfinding-design-13
denmarkbridge-visuellle-identitet-12

Den kreative proces

I den kreative proces omsætter vi baggrundsviden, budskaber, information og værdier til færdige grafiske løsninger, som er tilpasset dine målgrupper. Afhængigt af dine ønsker kan vi deltage i hele processen fra opstart til færdiggørelse og lancering.

denmarkbridge-visuellle-identitet-20
case-watts-13-2
heka-identitet-14

Referencer inden for grafisk design

Siden 2007 har vi løst hundredevis af grafiske opgaver for kunder som bl.a. Andel, Augustiana Kunsthal og Kunstpark, Bluegarden, Blue Kolding, Denmark Bridge, Danmarks Grønne Fremtidsfond, Danmarks Grønne Investeringsfond, Dansk Flygtningehjælp, Dansk Landbrugskapital, Energy Cluster Denmark, Flyvevåbnet, HH SIMONSEN, Horsens Kommune, Hyundai Danmark, Kolding Kommune, Korsbæk på Bakken, LILIENHOFF, Moodings, Nordisk, Nordisk Ministerråd, Pernille Corydon Jewellery, Realmæglerne, Sagawood, Scanpipe, Singapore Airlines, Skanderborg Kommune, SKAT, Studieby Kolding, Ssangyong, Svendborg Kommune, Sydenergi, Vækstfonden, Watts og Wind Denmark.

Se alle vores grafiske cases her

denmarkbridge-topbanner
designbureau-services-visuel-identitet
global-wayfinding-design-420x480
wayfinding-design-05

Kontakt os helt uforpligtende

Mangler du hjælp til et grafisk projekt eller generel kreativ sparring?

Ring til Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk