Digitalt design og webdesign

ONLINE ER VORES HJEMMEBANE

Digitalt design har altid været en af vores kernekompetencer, og siden 2007 har vi designet et utal af vellykkede webløsninger og andre digitale projekter.

WEBDESIGN OG ANDRE FORMER FOR DIGITALT DESIGN

Vi har altid haft en forkærlighed for det digitale, og ca. halvdelen af vores projekter er online i den ene eller den anden form. Vi designer små og store hjemmesider, vi leverer webdesign til store komplekse projekter, og vi udvikler design og brugergrænseflader til alle andre former for digitale medier som apps, film, skærmsystemer m.v.

DESIGN OG BRUGERVENLIGHED I SKØN FORENING

Æstetikken er naturligvis vigtig, og vi arbejder med digitalt design på et højt niveau. Men skønhed gør det ikke alene i den digitale verden. Dine kunders tålmodighed er kort. Ingen gider vente på et site, der loader for langsomt eller en struktur, der er svær at finde rundt i – så er de hurtigt videre. Brugervenlighed er derfor altid et vigtigt pejlemærke i vores digitale arbejde. Dit digitale design skal være intuitivt, logisk og nemt at navigere i, uanset om dine kunder møder dig på mobil, tablet, computer eller noget helt fjerde.

Læs mere om UX her


VIL DU VIDE MERE?

ANDERS KJÆRGAARD

Kreativ direktør, partner
M: +45 21 45 51 17
LinkedIN

SE HELE
CASEN

SKAT

EMPLOYER BRANDING

Udvikling af EVP, karriereunivers og film til profilering af SKAT som arbejdsplads.
Se case

SE HELE
CASEN

Vækstfonden

LÆRINGSKONCEPT

For Vækstfonden har vi udviklet en ejerskifteskole til landbruget.
Se case

Du har nået bunden, nu er den eneste vej OP