Content


SKAL VI IKKE BARE KALDE DET INDHOLD?

Content er blevet et buzzword, og alle skriger efter content. Men hvad er det egentlig? Content er i virkeligheden bare et reklamesmart ord for indhold til digitale medier.

Vi har udarbejdet indhold til online medier, siden bureauet blev født. Det handler om tekster, illustrationer, billeder og film. Og så handler det om, at man gider tage sine besøgende seriøst og bruge energi og penge på udarbejde noget ordentligt og relevant indhold til dem.

 

ALLE ELSKER (RELEVANT) CONTENT

Relevant og velproduceret indhold er først og fremmest en forudsætning for, at dine kunder finder din online tilstedeværelse interessant.

Derudover er kære Google også ualmindelig glad for godt indhold, som gør det let for Google at svare kvalificeret på brugernes søgninger og lede dem videre til dine online platforme. Lidt forenklet kan man derfor også kalde content for det relevante indhold, der svarer på de spørgsmål, som dine kunder stiller i en Google-søgning.


VI KORTLÆGGER DINE KUNDERS ONLINE ADFÆRD

Hos BUREAU117 er vi specialister i at skabe indhold, som fungerer i forhold til dine målgrupper. Og jo bedre vi kender dine kunders online adfærd, desto bedre indhold kan vi skabe. Vi analyserer dine kunders online adfærd og kortlægger, hvad de søger efter, når de søger information i din branche. På den baggrund udvikler vi relevant indhold, som skaber både synlighed, interesse og konverteringer.


Vil du vide mere?

ANDERS KJÆRGAARD

Kreativ Direktør, Partner
M: +45 21 45 51 17
LinkedIN

SE HELE
CASEN

SKAT

EMPLOYER BRANDING

Udvikling af EVP, karriereunivers og film til profilering af SKAT som arbejdsplads.
Se case

SE HELE
CASEN

Flyvevåbnet

REKRUTTERINGSKAMPAGNE

Udvikling af landsdækkende kampagner for Flyvevåbnets STUD.LUFT-arrangementer.
Se case

Du har nået bunden, nu er den eneste vej op