Kunde: SE / Opgave: Koncept og grafisk design

GODE HISTORIER FORMIDLET PÅ ET ATYPISK MEDIE

Energi- og telekoncernen SE kom til os med en temmelig special opgave. I virksomhedens nye bæredygtige domicil havde et arkitektfirma opført en stor installation af træplader. Tanken med installationen var, at den skulle bruges som et udstillingsområde, der formidler historier om SE-koncernen til medarbejdere, andelshavere og de mange gæster, som kommer på besøg i det store erhvervshus. Men den eksisterende løsning fungerede ikke. Den var ganske enkelt ikke stærk nok hverken grafisk eller tekstmæssigt.

Gennem en intens proces arbejdede vi først igennem de budskaber og fortællinger, som SE gerne ville af med i udstillingsområdet. Da indholdet var udarbejdet og styret sikkert på plads, påbegyndte vi designarbejdet på de udfordrende og irregulære flader, som bestod af geometriske former i mange forskellige størrelser. Herefter håndterede vi produktion og montage af de færdige grafiske materialer.

Dette er en af de mere krævende og specielle designopgaver, vi endnu har løst. SE fik en 100% skræddersyet løsning, som matcher koncernens fantastiske domicil og som – ikke mindst – nu bliver både besøgt, brugt og forstået af mange besøgende hver eneste dag.


Du har nået bunden, nu er den eneste vej op