Transparent

Kolding Kommune

Udvikling af ny identitet, designguide, kampagner m.m.

For Kolding Kommune har vi skabt en ny stærk visuel identitet med afsæt i kommunens vision om at være en designkommune af internationalt format. Den visuelle identitet understøttes af en 120 siders designguide, som fastlægger de grafiske principper i alt fra tryksager over skiltning ved kommunale bygninger til bildeko og arbejdsbeklædning.

Derudover har vi gennem tiden udviklet op til flere informations-, branding- og bosætningskampagner for kommunen.

Kolding-Kommune-designguide-03
Kolding-Kommune-designguide-27
Kolding-Kommune-designguide-26
Kolding-Kommune-designguide-30

I dette projekt har vi leveret analysearbejde, research, strategisk rådgivning, grafisk design, foto, filmproduktion, kampagneudvikling og medierådgivning.

Kolding-Kommune-designguide-17
Kolding-Kommune-designguide-21
Kolding-Kommune-designguide-16

Kolding Kommune, som blandt andet rummer Designskolen Kolding, Design to Innovate og Dansk Design Center, arbejder ud fra en målrettet designvision. Identiteten, som er atypisk skarp og stringent for en kommune, understøtter denne vision.

Kolding-Kommune-designguide-22
Kolding-Kommune-designguide-07
Kolding-Kommune-designguide-08
Kolding-Kommune-designguide-11
Kolding-Kommune-designguide-29
Kolding-Kommune-designguide-24

Kolding Kommunes egen grafiske afdeling har siden lanceringen af den nye identitet udrullet den forbilledligt og konsekvent gennem hele organisationen på baggrund af vores tanker.

Kolding-Kommune-designguide-01
Kolding-Kommune-designguide-32
Kolding-Kommune-designguide-04

Skal vi snakke sammen?

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med at udvikle visuelle identiteter, brands og kampagner, kontakt kreativ chef Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk