Transparent

Klimavand

Udvikling af koncept, identitet og kommunikation omkring klimaomstilling

Klimaforandringerne giver hyppigere og kraftigere nedbør samt øgede mængder regnvand, som skal håndteres. Det er en udfordring i byer over hele verden. I Kolding indledte Kolding Kommune og BlueKolding (tidligere Kolding Spildevand) i 2017 et samarbejde omkring klimatilpasning. Målet var at finde nye veje og udvikle projekter, hvor de øgede vandmængder bliver udnyttet på en positiv måde.

Ud fra denne problemstilling ønskede Kolding Kommune og BlueKolding at få udviklet et navn til samarbejdet samt et samlet kommunikationskoncept, som kunne bruges til at informere kommunens borgere om arbejdet med klimatilpasning på letforståelig måde samt belyse, at problemerne løses bedst med fælles hjælp.

klimavand-identitet-07
klimavand-identitet-05
klimavand-dda-6
case-klimavand-07
klimavand-identitet-03
klimavand-identitet-08
klimavand-identitet-12
klimavand-identitet-10
klimavand-identitet-11

Den visuelle identitet er designet ud fra en tanke om, at udtrykket skal være imødekommende og ikke-teknisk, og hele det visuelle univers fremstår venligt og i øjenhøjde med borgerne. I processen er der udviklet og designet en række kommunikationsløsninger, som fortæller historien omkring Klimavand.

klimavand-identitet-14
klimavand-identitet-13
klimavand-identitet-09

Skal vi samarbejde?

Kontakt kreativ chef Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 for en indledende snak eller send en mail til info@bureau117.dk