Transparent

Kaerly

Udvikling af nyt skandinavisk møbel- og interiørbrand

Et anderledes og intenst første møde blev startskuddet til vores mest omfattende projekt nogensinde. Ud af processen kom Kaerly.

I et særdeles tæt, respektfuldt og helt utraditionelt samarbejde med Kaerlys founding team har vi ydet omfattende rådgivning og skabt et smukt nyt brand bygget på kærlighed og sunde værdier.

Udgangspunktet for Kaerly er en filosofi – en helt særlig tilgang til at drive forretning. Med udgangspunkt i filosofien har vi fået frie hænder til at skabe netop det brand, som vi synes var det rigtige, og vi har været med hele vejen fra foranalyse og konceptudvikling over budskabsunivers til omfattende eksekvering.

Vi er taknemmelige for have deltaget i rejsen med Kaerly, som er blevet nære venner af huset – og vi er stolte af resultatet.

Kaerly-visuel-identitet-003
Kaerly-visuel-identitet-0001-700x780
Kaerly-visuel-identitet-0003-700x780
Kaerly-visuel-identitet-004
Kaerly-copy-09
Kaerly-visuel-identitet-0014

Funderet på kærlighed med rødder i Skandinavien

Kaerly er skabt af et stærkt team med solid erfaring fra et af verdens største danske møbelbrands. Hele Kaerlys tilgang til design og indretning er præget af den danske designarv og den verdenskendte skandinaviske minimalisme. Udgangspunktet for brandudviklingen har været kærlighed – omdrejningspunktet for den filosofi, som virksomheden er bygget på. Kærlighed til gode og anstændige produkter, til mennesker og til omverdenen generelt.

Kaerly-visuel-identitet-0006
Kaerly-copy-08
Kaerly-visuel-identitet-0011

Et kollaborativt samarbejde bygget på sunde værdier

Som Kaerlys internationale leadbureau har vi haft ansvaret for udviklingen af brand’et og al kommunikation fra scratch. Undervejs har vi håndplukket både danske og udenlandske samarbejdspartnere og specialister, som har bidraget til processen.

Kaerly-visuel-identitet-0013
Kaerly-visuel-identitet-0017

Konceptudvikling, kreativitet og kommunikation på alle kanaler

I samarbejde med håndplukkede specialister har vi skabt hele Kaerlys kommunikationsplatform og klare retningslinjer for, hvordan brand’et kommunikerer på sine forskellige kanaler. Derudover har vi været ansvarlige for udviklingen af Kaerlys internationale content.

Kaerly-visuel-identitet-0022-1
Kaerly-visuel-identitet-0018
Kaerly-visuel-identitet-0020
Kaerly-visuel-identitet-37

Co-creation med tyske kolleger

Kaerly er skabt som et internationalt brand med vækstpotentiale, men Kaerlys første to fysiske butikker er beliggende i Tyskland. Vi har bistået marketingteam’et med at finde og screene tyske samarbejdspartnere, og vi har arbejdet tæt sammen med det tyske bureau, som vi valgte til Kaerly.

Kaerly-visuel-identitet-0022

Introduktion af Kaerlys egen møbelkollektion –  The Kaerly Collection

Kaerly er et multi-brand koncept, men kernen i forretningen er brand’ets egen møbelkollektion, som er designet i Danmark og produceret i Europa. Vi har udviklet kommunikationen rundt om Kaerlys kollektion, hele det visuelle udtryk og et omfattende fotokoncept.

Kaerly-visuel-identitet-0026
Kaerly-copy-07
Kaerly-visuel-identitet-0024
Kaerly-visuel-identitet-0025

Udvikling af B2B- og wholesale-koncept

I samarbejde med Kaerlys B2B-afdeling har vi skabt et koncept for det internationale indsalg af Kaerlys kollektion til møbelforhandlere i hele Europa.

Kaerly-visuel-identitet-0037
Kaerly-visuel-identitet-0027
Kaerly-visuel-identitet-0028

Idéudvikling på sortiment og cirkulære tiltag

Meget tidligt i processen var vi med i udviklingen af hele forretningskonceptet og sammensætningen af det kuraterede sortiment fra Danmarks førende designbrands. Derudover har vi udviklet ideen til Kaerly’s cirkulære kollektion, som består af istandsatte klassiske møbler.

Kaerly-visuel-identitet-0083
Kaerly-visuel-identitet-0051
Kaerly-visuel-identitet-63

Rådgivning i forhold til butikskoncept, design og materialevalg

For at sikre den skandinaviske DNA i alt fra materialevalg til design, har vi udviklet en omfattende stil- og materialeguide til de tyske indretningsarkitekter, som har stået for den gennemgribende renovering af Kaerlys to første studios i München. I processen har vi forholdt os til alt fra træsorter og gulvbelægninger over farver til inventardesign, skiltning og dekorative elementer.

Kaerly-visuel-identitet-0063
Kaerly-visuel-identitet-0010
Kaerly-copy-10
Kaerly-visuel-identitet-0038
Kaerly-visuel-identitet-0090
Kaerly-visuel-identitet-0093
Kaerly-topbanner-02
Kaerly-visuel-identitet-0094
Kaerly-visuel-identitet-0092
Kaerly-visuel-identitet-0032
Kaerly-visuel-identitet-0033
Kaerly-visuel-identitet-64

Udvikling af butiksidentitet og POS-koncept

Den visuelle identitet er blevet ført videre ud i et helstøbt butikskoncept, hvor vi blandt andet har konceptudviklet og designet folieudsmykning og POS-materialer.

Kaerly-Studio-Sonnenstrasse-exterior-03-scaled
Kaerly-visuel-identitet-0100
Kaerly-visuel-identitet-0101
Kaerly-visuel-identitet-0054
Kaerly-visuel-identitet-0029
Kaerly-visuel-identitet-0030
Kaerly-visuel-identitet-0031

Fast sparringspartner

Efter det omfattende udviklingsarbejde og lanceringen af Kaerly har vi fungeret som faste rådgivere, kreative sparringspartnere og udførende på en række kommunikative opgaver.

Kaerly-visuel-identitet-0034
Kaerly-visuel-identitet-46
Kaerly-visuel-identitet-0060
Kaerly-visuel-identitet-47

Skal vi også udvikle dit brand?

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med udviklingen af brands og visuelle identiteter? Kontakt kreativ chef Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk