Transparent

Danmarks Grønne Fremtidsfond

Visuel identitet og website til ny grøn investeringsfond

Danmarks Grønne Fremtidsfond er en grøn finansieringsfond administreret af Danmarks Eksportkreditfond, Investeringsfonden for Udviklingslande, Danmarks Grønne Investeringsfond og Vækstfonden.

I forbindelse med lanceringen varetog vi udviklingen vi fondens visuelle identitet, kommunikationsplatform og website, som matcher fondens grønne DNA.

dgff-case-09
dgff-case-01
dgff-case-12

Danmarks Grønne Fremtidsfond blev i 2020 etableret af den danske regering og partierne bag finansloven. Fondens formål er at bidrage til national og global grøn omstilling, herunder udvikling og udbredelse af teknologier, omlægning af energisystemer til vedvarende energi samt fremme af global eksport af grøn teknologi.

dgff-case-14
dgff-case-13
dgff-case-07
dgff-case-05
dgff-case-06

Udover grøn omstilling skal fonden bidrage til at løse de udfordringer, som klimaforandringerne og en voksende verdensbefolkning skaber. Investeringer inden for fonden vil følge FN’s retningslinjer for menneskerettigheder og erhverv.

dgff-case-15

Skal vi snakke sammen?

Hvis du ønsker at høre mere om vores kompetencer inden for udvikling af visuelle identiteter og kommunikationsplatforme, kontakt Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk