Bluegarden

Strategisk rådgivning og udvikling af employer branding-univers

I erkendelse af, at konkurrencen om kvalificeret arbejdskraft er benhård, ønskede Bluegarden, som står bag lønsystemet Dataløn, en skarpere profil som arbejdsgiver.

Med udgangspunkt i et grundigt strategisk forarbejde, medarbejderinterviews og workshops med topledelsen udviklede og formulerede vi Bluegardens skandinaviske employer value proposition, som synliggør virksomhedens unikke styrker som arbejdsplads.

Herefter skabte vi et stærkt selvstændigt employer branding-univers, som formidler Bluegardens styrker. Universet omfattede blandt andet et nyt karrieresite, interne materialer til forankring af den nye employer branding-strategi, billeder, interiørdeko, onboarding-materialer m.v.

I dette projekt har vi leveret analyse og research, strategisk rådgivning, konceptudvikling, copywriting, foto, grafisk design, grafisk produktion og montage.
Hele projektet er udviklet i et positivt og tæt samarbejde med Bluegardens HR-afdeling, og vi har haft ansvaret for hele processen fra indledende rådgivning og strategiarbejde over kreativ udvikling til eksekvering.

Udfordret i forhold til rekruttering?

Kontakt os for en snak om, hvordan vi kan revitalisere dit employer brand. Ring til Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk