Augustiana Kunsthal & Kunstpark

Ny visuel identitet og grundmaterialer til kunstmuseum

Augustiana holder til i de smukke palæer ved Augustenborg Slot. Her levede den flamboyante prinsesse Louise Augusta – kærlighedsbarn af Johann Struensee og dronning Caroline Mathilde – fra 1815 en farverig tilværelse frem til hendes død i 1843.

I 2018 blev bygningerne overtaget af Sønderborg Kommune, som nu videreudvikler stedet i kunstens tegn under navnet Augustiana Kunstpark & Kunsthal.

Med udgangspunkt i et grundigt forarbejde har vi udviklet en visuel identitet til Augustiana, som forener fordums storhed med et moderne formsprog, der matcher stedets nuværende funktion.

Grafiske retningslinjer, web og skabeloner

Ud fra den markante visuelle identitet, som er funderet i farveholdningen på de historiske og fredede bygninger, har vi designet og udviklet Augustianas website samt en lang række grafiske grundmaterialer og skabeloner, som gør det muligt for museet selv at varetage det daglige kommunikationsarbejde.

Som en del af projektet har vi udviklet retningslinjer og design til museets skiltning både i forhold til signage, gæsteinformation, eksponering af aktuelle udstillinger samt wayfinding.

Skal vi snakke sammen?

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder med at skabe brands og udvikle visuelle identiteter, kontakt kreativ chef Anders Kjærgaard på +45 43 43 41 17 eller send en mail til info@bureau117.dk